Wie zijn wij

Party Crea is ontstaan, omdat ik het maken van themataarten wilde combineren met het verhuren van themaboxen voor kinderpartijtjes.

Het maken van gedecoreerde taarten heb ik 7 jaar gedaan en daar ben ik nu in 2020 mee gestopt voor verkoop doeleinde, omdat dit te veel tijd in beslag nam in combinatie met mijn gezin. (We geven nog wel de workshops voor feestjes aan huis.)

Met Party Crea is voor mij een droom uitgekomen om mijn ondernemerschap te kunnen combineren met mijn creativiteit, maar ook probeer ik met Party Crea altijd ook die kinderen en mensen te bereiken, die het misschien niet zo breed hebben. Dit heb ik in het verleden gedaan met Cake2Kids, waar ik taartjes maakte voor kinderen waarvan ouders niet de financiën hadden voor een verjaardagtaartje, maar nu wil ik dit anders aanpakken en dat is met Part2Kids waarbij ik koffer tassen gevuld uitleen aan een gezin met een jarige. Hierin zitten dan alle benodigdheden voor een klein, simpel verkleedfeestje voor 6 kinderen met wat te drinken en wat te eten in de koffer. Zie Part2Kids voor verdere informatie hierover. Hoe u hiervoor in aanmerking kan komen of hoe u ons kan helpen bij het realiseren en in stand houden van deze koffers.

Iets over mijzelf:
Mijn naam is Danique van der Bijl en ik woon samen met mijn partner. Verder ben ik mama van 2 kinderen (1 zoon van 11 en een 1 dochter van 13) en ben ik bonusmama van nog een kleine meid. In mijn dagelijks leven werk ik parttime op een kindercentrum voor kinderen met een beperking en geniet hier ook volop van. In mijn privéleven hou ik mij, natuurlijk op 1, bezig met mijn gezin en verder ben ik altijd wel een bezig bijtje met Party Crea en Party2Kids en andere dingen.