Themaboxen verhuur

Hoe leuk zou het nou zijn als uw zoon of dochter een themafeest compleet thuis kan geven waarbij aan alles is gedacht en waarbij niks ontbreekt! Dat zou toch super zijn!

Wij hebben aan alles voor u gedacht. Van kleding voor u en de kinderen tot een drankje, lekkers, versiering, spellen en een knutsel activiteiten aan toe. Alles compleet in 2 boxen en een kleding tas voor een super leuk feest aan huis, geheel aan te passen naar naar wens en te besteden tijd.

Alle kinderen gaan in opleiding tot een ware: Heks, Ninja, Piraat, Unicorn of Zeemeermin. Ze gaan hierbij opzoek naar de code van de schatkist als eindopdracht. U kunt hierbij gebruik maken van alle meegeleverde spellen. Dit zijn er gemiddeld per box wel 25! De spellen/ opdrachten zijn allemaal in het thema van de box zelf en zijn voorzien van alle ingrediënten, dus ook de voedingsmiddel zoals het snoepgoed, koekjes/ cupcake’s, chips, versiersels, enz.

Dit alles voor 6 kinderen voor maar €85,00!

Druk op een thema naar keuze om alle verdere informatie te vinden over welke spellen er allemaal standaard in de themaboxen zitten van u keuze en wat u er allemaal bij verzorgt krijgt.

In al onze boxen vind u standaard natuurlijk altijd: SLIJM MAKEN, THEMA KNUTSELTJE en een PRACHTIGE DIPLOMA om mee te geven naar huis aan het eind van het feestje!

Maar vooral geef u ze dit mee: EEN FANTASTISCHE HERINNERING!

Wij hebben op dit moment de volgende boxen ter beschikking:

Heksen

7-11 jaar en 4-6 jaar

Lego Ninjago

9-11 jaar en 6-8 jaar

Piraten

7-9 jaar

Unicorn

4-6 jaar

Zeemeermin

4-6 jaarHieronder vind u kleine impressie van onze ingestuurde reactie’s en of foto’s van feestjes van ouders en kinderen die u voor zijn gegaan op onze geweldige aangeboden avonturen.

Word hier ook onderdeel van en bestel hier uw box voor uw zoon of dochter!