Printbare producten

Bij ons kunt u natuurlijk ook terecht als u alleen maar op zoek bent naar leuke thema spelletjes die u kunt gebruiken voor een kinderfeestje thuis. Wij hebben een aantal van onze spellen uit onze thema boxen nu namelijk ook als print bare download gemaakt!
Zoals: bingo, onze ‘wat is weg’ spel of alleen als afsluiting van een feestje de diploma’s.  

Bingo

Het wel bekende bingo hebben wij ontworpen in verschillende thema’s en kun je met acht of negen kinderen spelen (8 bingo kaarten en 1 is de spelleider die de speelkaartjes trekt).

Onze bingo spellen zijn allemaal met 8 spelkaarten de hoofdkaart met een A4 waar de kleine te trekken afbeeldingen voor de bingo opstaan en ook een A4 blad met eventueel te gebruiken “stippen” in thema om mee af te strepen. U kunt er natuurlijk ook gewoon gezellig voor kiezen om dit afstrepen met pennen, stempels of misschien wel chips te doen. Dat laatste is altijd wel een super leuken want na de bingo kunnen ze dan lekker genieten van alle chipjes.

Wat is Weg bordspel

Wij hebben een super leuk spel gemaakt waarbij het er om gaat dat de kinderen een goed geheugen hebben om er achter te komen welk plaatje er onder het ‘wat is weg’ kaartje verstopt zit op het speelbord vol met leuke afbeeldingen in 1 van onze thema’s.

Als u alles gedownload en geprint heeft. Heeft een A3 speelbord doormiddel van 2 A4tjes die men tegen elkaar aan plakt, een A4 met alle afbeeldingen van het speelbord in het klein die men uit knipt en om het speelbord heen legt. De ‘wat is weg’ kaart vind bij de handleiding van het spel en dient ook uitgeknipt te worden. En dan kan het spel beginnen!!

Diploma’s

Organiseer je nou zelf thuis een feestje en wild u deze afsluiten met een leuke diploma als afsluiting om mee te geven naar huis. Dan hebben wij hier een aantal thema diploma’s gemaakt zodat u deze heel makkelijk thuis kan uitprinten in A4 f A5 formaat. het enigste wat u nog hoeft te doen is de naam en datum van het feestje er op te schreven. En zo hebben ze voor altijd een leuk aandenken aan het feestje van u zoon of dochter.

Samengestelde Pakketten

Omdat wij het graag nog makkelijker voor u willen maken om een leuk thema feestje thuis te organiseren. Hebben we een leuk pakket samengesteld zo heeft u in één keer het feestje compleet in huis.

In dit pakket vind u:
Onze bingo,
Het leuke ‘Wat is Weg’ bordspel,
En natuurlijk als afsluiter de diploma’s om mee te geven naar huis.

Geheel voor een leuke aanbieding van €8,50